B-LITE®
Stacks Image 464
00:00  /  00:00
B-Lite® könnyített súlyú mellimplantátumok
Innováció, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy idővel gyönyörű, természetes megjelenésű melleket biztosítson!
POLYTECH ➤ B-Lite®
A könnyedségről:
Az implantátumok súlya idővel megereszkedést okozhat a szövetekben.
A nagyobb súly nagyobb terhet jelent a környező szövetekre, így hosszú távon növeli a megereszkedés kockázatát.

Nagyobb súly = nagyobb húzóerő

A B-Lite® implantátumokat kifejezetten arra tervezték, hogy csökkentsék az implantátum súlyának és az ebből eredő húzóerőnek a szövetekre gyakorolt nemkívánatos hatásait. Az implantátumokat úgy alkották meg, hogy hosszú távon kiszámíthatóbb eredményeket és természetes megjelenést garantáljanak.

 • súlya akár 30%-al kevesebb, mint a hagyományos mellimplantátumoké
 • a B-Lite® implantátumok akkora nyomást gyakorolnak az alsó pólusra, mint a fele akkora méretű hagyományos implantátumok (egy 300 ml-s B-Lite® implantátum és egy 145 ml-s hagyományos implantátum által kiváltott nyomás megegyezik*)
Stacks Image 453
A könnyített súlyú B-Lite® implantátumok előnyei a hagyományos implantátumokkal szemben:
 • kisebb nyomást és húzóerőt gyakorolnak a szövetekre és csökkentik a gravitáció hatását a kor előrehaladtával
 • mérsékelik a mellet ért, dinamikus mozgásból eredő erőhatásokat, így kisebb az esély a megnyúlásra
 • nagyobb kényelmet jelentenek napi szinten
 • a páciensnek nagyobb méretű melle lehet kisebb össztömeg mellett
Az érzékelhető innováció
A POLYTECH implantátumokat világszeEgy évtizedes kutatás és fejlesztés eredményezte az egyedülálló, kompozit B-Lite® gélt. A legújabb generációs kohezív szilikongél és az űripar számára tervezett könnyű mikrogömbök kombinációjával készült az USA-ban, kifejezetten a POLYTECH részére. Ennek az egyedülálló, forma-stabil, kompozit gélnek 30%-al kisebb a súlya, mint a hagyományos implantátumoknak.
Bizalom
 • A B-Lite® mikrotexturált implantátummal rendelkező páciensek 97,1%-ánál nem került sor reoperációra még 6 év elteltével sem2. Sebészként biztos lehet abban, hogy a B-Lite® könnyített súlyú implantátumok használatával a hosszú távú biztonság mellett elérheti a kívánt esztétikai eredményeket is. A 40 évesnél idősebb nőknél a mellrák korai felismerése érdekében a rendszeres szűrővizsgálat kifejezetten ajánlott.(3)
 • A B-Lite® implantátumok 100% -ban MRI kompatibilisek.
 • A B-Lite® implantátumokat úgy tervezték, hogy a képalkotó vizsgálatokban egyedülálló előnyöket biztosítsanak a hagyományos szilikon implantátumokkal szemben.
 • A mammográf alatt a B-Lite® gél áttetszőbb, mint a szilikon, ezért nagyobb tisztaságot és jobb átláthatóságot biztosít(4)
 • Ultrahang vizsgálat B-Lite® implantátumokkal: kevesebb műtermék és pontosabb héjmeghatározás lehetséges a hagyományos szilikon implantátumokhoz képest(5)
Elégedettség
A B-Lite®-t 2013-ban vezették be, és világszerte több mint 40 ország vezető sebészei használják és ajánlják. Mivel a mellszövetekre gyakorolt nyomás és húzóerő kisebb, ez segít minimalizálni az implantátum súlya által okozott gyakori mellékhatásokat. A nemkívánatos események és mellékhatások aránya rendkívül alacsony.

A POLYTECH „Implants of Excellence” program vonatkozik a B-Lite® implantátumokra is. A POLYTECH az egyetlen olyan mellimplantátum gyártó vállalat, amely elkötelezett egy proaktív éves betegkövetési program mellett, mellyel képes nyomon követni a páciensek hogylétét, valamint az implantátumok teljesítményét hosszú távon.

 • A sebészek 95%-a nagyon elégedett vagy elégedett az esztétikai eredménnyel(6)
 • A betegek 96%-a arról számolt be, hogy a melle érzetre puha és természetes(6)
 • A sebészek 95%-a úgy ítélte meg, hogy páciensei összességében nagyon elégedettek vagy elégedettek a B-Lite® implantátumokkal(6)
Stacks Image 462
B-Lite® kínálat - különböző felszínek a sebészek és a páciensek igényeinek kielégítésére
A POLYTECH mostantól számos felszínnel hozza forgalomba a B-Lite® könnyített súlyú mellimplantátumokat és azok már az egyedülálló Microthane® bevonattal is elérhetőek.
A POLYTECH implantátumokat a Darmstadti Állami Anyagvizsgáló Intézet függetlenül teszteli és a felszíneket az EN ISO 14607:2018 -az egyetlen elismert osztályozási módszer- alapján osztályozza.
B-Lite® finoman texturált implantátumok (MESMO®)
Bemutatkozik a B-Lite® MESMO®! Ezek olyan finoman mikrotexturált implantátumok, amelyek egyesítik az egyedülállóan könnyű gélt és a fejlett héjszerkezetet MESMO® felszínnel. Mind kerek, mind anatómiai formában három projekcióval kerülnek forgalomba: mérsékelt (moderate), magas (high) és extra magas (extra high).

Köszönjük üzenetét!

A Polytech termékek magyarországi forgalmazója a Poly-Group Hungary Kft.

Köszönjük üzenetét!

Stacks Image 638
Stacks Image 641
Stacks Image 644
A Polytech termékek magyarországi forgalmazója a Poly-Group Hungary Kft.