Made in Germany
Stacks Image 463
POLYTECH ➤ Miért Polytech?
Mellimplantátumok Németországból
A POLYTECH a világon az egyetlen német mellimplantátum- és testkontúrjavító implantátum gyártó, aki termékeit kizárólag a németországi Dieburgban található üzemben készíti. Minden egyes implantátum nagyon szigorú minőségellenőrzésen, és a forgalomba hozatal előtt számos tesztelésen esik át. Ennek köszönhető, hogy a termékek nem csak megfelelnek a nemzetközi követelményeknek, hanem túlszárnyalják azokat. Ez az egyik oka annak, hogy a sebészek több, mint 75 országban bizalmat szavaznak a POLYTECH mellimplantátumoknak és egyéb termékeknek.
Stacks Image 453
Stacks Image 327
Minőségbiztosítás a POLYTECH-nél
„Semmit sem bízunk a véletlenre”: egy átfogó minőségbiztosítási rendszer biztosítja, hogy minden egyes implantátum megfeleljen a nagyon magas biztonsági előírásoknak. Minden terméket és minden fejlesztési lépést folyamatosan monitoroz és tesztel egy átlátható minőségirányítási rendszer. Ez magában foglalja az alapanyagok kiválasztását, a termékfejlesztést, a gyártást, a sterilizálást, a minőségbiztosítást, a tárolást, valamint az értékesítést és az ügyfélszolgálatot is.

A gyártási folyamat során minden implantátumot részletesen megvizsgálnak az egyes gyártási lépések előtt és után, ezzel úgynevezett 100% -os ellenőrzést hajtanak végre. Csak azokat a termékeket engedik tovább, amelyek az összes teszten átmentek.
Minőség Németországból
  • Minden implantátumot a legnagyobb gondossággal fejlesztenek és gyártanak a németországi Dieburgban, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, a legmodernebb technológiával.

  • A POLYTECH folyamatosan fejleszti termékeit. A technológiai innovációkon túl ezekbe a fejlesztésekbe beépíti a sebészektől kapott visszajelzéseket is.

  • Annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű biztonságot garantálja és megfeleljen a legszigorúbb minőségi előírásoknak minden egyes implantátumot gondosan megvizsgál.

  • Mechanikai stressz tesztekkel bizonyítja, hogy az implantátumok ellenállnak a kivételes erőhatásoknak is.

Tanúsítványok
A POLYTECH folyamatosan új eljárásokat fejleszt, hogy megfeleljen az orvostechnikai eszközökre vonatkozó nagyon magas szintű minőségi követelményeknek és a jelen kívánalmaknak. Ennek során nem csak a törvényi előírásokat, hanem a sebész és a beteg igényeit is szem előtt tartja.

Tanúsítványainkról itt talál további információt:
Stacks Image 248
Stacks Image 261
Stacks Image 263
Stacks Image 457
Stacks Image 459
Stacks Image 461

A POLYTECH mindig egy lépéssel előre gondolkodik. Mellimplantátumainak és más szilikon implantátumainak fejlesztése során olyan innovatív technológiákat ötvöz, melyek megfelelnek a sebészek és páciensek kívánalmainak és céljainak. Ennek eredményeként olyan implantátumok születnek, melyek egyaránt mértékadóak az innováció, a biztonság és a minőség tekintetében is.
B-Lite® mellimplantátumok
Jó példa erre a Microthane® felszín és a Diagon \ Gel® valamint az új B-Lite® mellimplantátumok, melyek akár 30%-al könnyebbek, mint a hagyományos implantátumok. A B-Lite® ugyanazt a teltséget és formát kínálja, mint a nála sokkal nehezebb modellek. A B-Lite® implantátumok csökkentik a testet érő terhelést, és érdemi innovációt hoznak a mellimplantátumok világába. További információkat az egyedülálló, könnyített B-Lite® implantátumokról itt talál.
Kutatás és fejlesztés a POLYTECH-nél
A POLYTECH saját szakterületén belül az innovációkra fókuszál és maximálisan elkötelezett ebben az irányban. Ezért soha nem áll meg, hanem folyamatosan előmozdítja a kutatásokat és fejlesztéseket, emellett befektet a klinikai vizsgálatokba és speciális képzéseket kínál a sebészek számára, hogy azok a legjobb eredményt érhessék el implantátumaikkal.

Köszönjük üzenetét!

A Polytech termékek magyarországi forgalmazója a Poly-Group Hungary Kft.

Köszönjük üzenetét!

Stacks Image 531
Stacks Image 534
Stacks Image 537
A Polytech termékek magyarországi forgalmazója a Poly-Group Hungary Kft.