POLYTECH ➤ Garancia
„Implants of Excellence” garancia program
Az „Implants of Excellence” garancia programot, amely speciális esetekben az implantátum cseréjét is magában foglalja (az alábbiakban felsoroltak szerint), kifejezetten a POLYTECH implantátumokat viselő páciensek számára fejlesztették ki. A programot azért hozták létre, hogy növelje a páciensek bizalmát és biztonságérzetét a POLYTECH implantátumok választásakor.

A POLYTECH a mell- és testkontúrjavító implantátumok vezető gyártója. Minden implantátumot a legnagyobb körültekintéssel gyártanak és azok egytől-egyig kiváló minőségűek. Az „Implants of Excellence” program segítségével 2007 óta dokumentálják a POLYTECH implantátumok viselkedését - az Ön biztonsága érdekében.

Az „Implants of Excellence” programba történő
online regisztráció ingyenes, erre a műtétet követően 6 hónap áll rendelkezésre. Ahhoz, hogy a program előnyeit élvezni tudja, mindenképpen regisztrálnia kell és részt kell vennie az éves betegfelmérésben.

Az új feltételek 2020. december 1-től léptek hatályba és visszamenőlegesen is érvényesek minden, eddig a dátumig regisztrált páciensre.

Ez egyben azt is jelenti, hogy az új feltételek a jövőbeni követelésekre vonatkoznak, függetlenül a regisztráció dátumától, azonban nem érvényesíthetők azokra a korábban felmerülő igényekre, amelyekről a korábbi feltételek alapján hoztak döntést. Kattintson ide a regisztrációhoz.
A sikeres regisztrációhoz ellenőrizni kell az e-mail címét
  • Először adja meg az e-mail címét, majd kattintson az „e-mail ellenőrzése” gombra.

  • Hamarosan kapni fog egy e-mailt egy ellenőrző kóddal, melyet be kell írnia a következő űrlapmezőbe (kettős eljárás).

  • Miután az ellenőrző kódot megadta és rákattintott a „Küldés” gombra, regisztrációja befejeződött, Ön pedig megkapja a regisztrációt megerősítő e-mailt.
Stacks Image 674
Milyen előnyei vannak a programnak?
Az „Implants of Excellence” program a következő előnyöket kínálja: Ingyenes implantátum csere a héj integritásának lényeges vesztesége esetén (beleértve az ellenoldali emlőt is minden, sebész által diagnosztizált esetben):

  • Életfogytig tartó garancia minden mellimplantátumra, beleértve a B-Lite®-ot is, a következő felszínekkel: MESMO®, Microthane®, POLYtxt®, POLYsmoooth™
  • Életfogytig tartó garancia minden fenék implantátumra

Mellimplantátum csere Baker III. vagy IV. tokzsugorodás esetén:
  • 10 évvel a műtét után minden mellimplantátumra, beleértve a B-Lite®-ot is, a következő felszínekkel: MESMO®, POLYtxt®, POLYsmoooth ™
  • Életfogytig tartó garancia minden Microthane® felszínű implantátumra, beleértve az elfordulást is
Fontos: a műtétet követően 6 hónapon belül regisztrálnia szükséges!
Az „Implants of Excellence” programban való részvétel önkéntes és ingyenes. Ügyeljen arra, hogy a műtétet követően 6 hónapon belül elvégezze regisztrációját, hogy élvezhesse a program által nyújtott előnyöket.

Regisztrálni online lehet úgy, hogy kitölti az űrlapot az alábbi linken: https://ioeregistration.polytechhealth.com/.

Figyeljen arra, hogy a műtétje során használt minden implantátumot azonos online nyomtatványon regisztráljon. A regisztrációs eljárás végén rendelkeznie kell EGY db azonosítóval az „Implants of Excellence” programhoz.

Regisztrációja csak akkor volt sikeres, ha e-mail címét megerősítette a fent leírt utasítások szerint. Ön kapni fog egy személyre szabott, digitális regisztrációs csomagot is, amely a következőket tartalmazza:
  • Üdvözlő levél
  • Tagsági kártya (az üdvözlő levélben szerepel)
  • Garancia tanúsítvány

Gondja van a regisztrációval? Vegye fel velünk a kapcsolatot emailben az ioe [at] polytechhealth.com címen.
Éves felmérés: a regisztrációra való felkérés oka
Az éves betegfelmérés lehetőséget biztosít arra, hogy Ön visszajelzést adjon arról, hogy milyen az életminősége az implantátumokkal. Az éves felmérésekben való részvétel előfeltétele annak, hogy Ön igénybe vehesse az „Implants of Excellence” program előnyeit és esetlegesen az implantátum cserét.

A kérdésekre könnyű válaszolni. A kérdőív megválaszolásával egy évvel meghosszabbítja részvételét az „Implants of Excellence” programban.

Ön a POLYTECH éves betegfelmérésének leglényegesebb pontjait is megkapja, hogy kellő információval rendelkezzen implantátumairól.

MEGJEGYZÉS: az éves felmérést minden évben április vagy május környékén végzik. A POLYTECH felveszi a kapcsolatot azokkal a regisztrált páciensekkel, akiket az előző év március 31. előtt műtöttek. Ön évente új hozzáférést kap e-mailen. Amennyiben nem kap emailt május végéig, kérjük jelezze ezt a: ioe [at] polytechhealth.com. címen.

Köszönjük üzenetét!

A Polytech termékek magyarországi forgalmazója a Poly-Group Hungary Kft.

Köszönjük üzenetét!

Stacks Image 608
Stacks Image 611
Stacks Image 614
A Polytech termékek magyarországi forgalmazója a Poly-Group Hungary Kft.