TESTKONTÚR JAVÍTÓK
Stacks Image 553
POLYTECH ➤Testkontúr implantátumok
Stacks Image 551
Fenék implantátumok
A XXI. században a szépséget sokkal egyedibb módon értelmezik, mint a múltban. A nők és a férfiak fenék nagyobbítása ma már bevett plasztikai műtétnek számít akár autológ zsírfeltöltésről, akár implantátum behelyezésről legyen szó. A POLYTECH a fenék implantátumok széles választékát kínálja a személyre szabott szépségideál elérése érdekében. Ezekkel az implantátumokkal egy lapos, aszimmetrikus vagy megereszkedett popsi esztétikusan kontúrozható, esetleg bizonyos kevésbé előnyös tulajdonságok kompenzálhatók.

A POLYTECH fenék implantátumok erősen keresztkötött, stabil szilikon géllel vannak feltöltve, és héjuk különösen erős. Ez lehetővé teszi, hogy ellenálljanak a nagy terhelésnek, ugyanakkor biztosítják a kényelmes ülést is. Kétféle formában -ovális és kerek- és kétféle felszínnel – POLYsmooth™ és MESMO® - elérhetőek, sima vagy homorú hátoldallal, ami biztosítja a betegek és a sebészek számára, hogy megtalálják a páciens testéhez leginkább passzoló fenék implantátumot.
Stacks Image 366
Arc implantátumok
Megjelenésünket semmi sem határozza meg jobban, mint az arcunk. Ez a legdominánsabb jellemzőnk, ami nem csak azt mutatja meg, hogy boldogok vagyunk -e vagy szomorúak, hanem gyakran azt is, hogy mit gondolunk. Ugyanakkor az arcukkal elégedetlen emberek nem igazán tudják azt elrejteni. Arc implantátumok segítségével viszont az arc a páciens személyes szépségideálja szerint megváltoztatható, így ellensúlyozni lehet bizonyos veleszületett vagy szerzett előnytelen tulajdonságokat.
Tartós eredmények arc implantátumokkal
Az arc implantátumok lehetővé teszik az arckontúrok harmonikusabbá tételét, bizonyos részek kihangsúlyozását és sok más módszerrel ellentétben tartós eredmények elérését. Ezért a POLYTECH különféle arc implantátumokat kínál az egyéni igényekhez és vágyakhoz igazítva: áll implantátumokat, orr implantátumokat vagy arc implantátumokat.

Az arc implantátumok szilárd, sima szilikon elasztomerből állnak, és abban különböznek a lágyrész implantátumoktól, hogy nem utánozzák az izmokat vagy a kötőszöveteket. Szimmetrikus és anatómiai formában, több méretben, külön jobb és bal oldalra készülnek.
Stacks Image 559
Vádli implantátumok
A vádli implantátumok beültetésének főbb indikációi a következők: túl vékony vagy aszimmetrikus vádli, ill. a neurológiai betegségek által okozott deformitások, baleset vagy egyes betegségek miatti szövetvesztés. Sokan nem tudják, hogy a vádli implantátumokat eredetileg poliomyelitises betegek részére fejlesztették ki. Sok ember számára a vádli alakja jelentősen hozzájárul a kívánt megjelenéshez. A nők inkább elegáns, sima és kerek vádlira vágynak, míg a férfiak inkább erős és izmos vádlikra. A POLYTECH különféle vádli implantátumokat kínál, amelyek mindkét nem szépségideáljának megfelelnek.

Ezeket az implantátumokat erősen térhálósított szilikon géllel töltik fel, amely nagyon hasonlít a valódi izomszövethez. Héjuk nagyon ellenálló és rendkívül rugalmas szilikon elasztomerből készül, amelybe záróréteg van beépítve. A vádli implantátumok (6 méretben) szimmetrikus vagy (3 méretben) anatómiai formával és sima -POLYsmooth™ - felszínnel kerülnek forgalomba.
Férfi mellkas/mellimplantátumok
Annak ellenére, hogy ugyanúgy hangzanak, a férfi mellimplantátumok jelentősen különböznek a nőknél alkalmazottaktól formájukban és tapintásukban is, hisz azok a puha kötőszövet helyett mellizmot utánoznak.
Mesterséges mell férfiaknak
Míg nőknél a mellbimbó ideális esetben optikailag a mell közepén foglal helyet, és az implantátum körülbelül egyenlően oszlik el felette és alatta, addig a férfiak mellizma a hónaljtól a szegycsontig fut a mellbimbó alatt és fölött. A test mindkét oldalára szánt férfi mellimplantátumokat másképpen, ovális alakúra formázzák, (L)eft/(R)ight (jobb és bal) oldal megjelöléssel látják el és erősebb szilikon géllel töltik annak érdekében, hogy a legjobban utánozzák a férfi mellizmokat, és a mesterséges mell a legtermészetesebb megjelenést keltse. Függetlenül attól, hogy esztétikai vagy rekonstrukciós céllal választja valaki a mell implantátumokat, a POLYTECH megfelelő megoldást kínál a férfiak egyéni igényeire szabva.

Az implantátumokat erősen térhálósított szilikon géllel töltik meg. Minden mellkas implantátum héja erős és rendkívül rugalmas szilikon elasztomerből áll, amely záróréteggel van ellátva. Ezek az egylumenű implantátumok 2 felszínnel -POLYsmooth™ és MESMO® - 3 méretben kerülnek forgalomba.
Stacks Image 370
Here implantátumok
A herék elvesztése baleset, veleszületett hiba vagy hererák miatt gyakran jelentős változást jelent az érintettek életében. A here implantátumok lehetőséget kínálnak a férfiaknak arra, hogy vizuálisan kompenzálják ezt a veszteséget, és újbóli önbizalmat és jobb életminőséget teremtsenek. A POLYTECH here implantátumok természetes formájúak, és tökéletesen passzolnak a férfiak megjelenéséhez. Ez lehetővé teszi a páciensek számára, hogy ugyanúgy érezzék magukat szaunázáskor vagy edzéskor, mint korábban és elkerüljék a kellemetlen helyzeteket.
Here implantátum – miért is lenne tabu?
Annak ellenére, hogy a herék elvesztése esetén az implantátumok egyszerű megoldást kínálnak, sokan nincsenek tudatában annak, hogy léteznek here implantátumok. Leginkább azért, mert az érintettek nem szeretnek erről beszélni, és társadalmunk sem annyira nyitott ebben a kérdésben, holott ez egy régóta bevált eljárás. Azt tanácsoljuk az érintetteknek, hogy konzultáljanak szakorvossal a here implantátum beültetésének lehetőségéről.

Az implantátumokat erősen térhálósított szilikon géllel vagy puha szilikon elasztomerrel töltik meg. A here implantátumok többrétegű héja diffúziós gáttal van ellátva, és sima POLYsmoothTM felszínnel rendelkezik. A here implantátumok kétféle típusban és típusonként ötféle méretben elérhetőek.

Köszönjük üzenetét!

A Polytech termékek magyarországi forgalmazója a Poly-Group Hungary Kft.

Köszönjük üzenetét!

Stacks Image 710
Stacks Image 713
Stacks Image 716
A Polytech termékek magyarországi forgalmazója a Poly-Group Hungary Kft.